Cel:
Celem tego okna konserwacji jest wdrożenie poprawek do gry Need For Speed World.
Data:
17 maja 2012
Okres:
1,5 godziny
Start: 22:30
Koniec: 00:00
Zagrożone użytkowników/b]
Podczas okna konserwacji, serwery będą offline i użytkownicy nie będą mogli zalogować się do gry Need for Speed World. Gracze zalogowani do gry zostaną automatycznie odłączeni od serwera.
[b]Nowe Produkty:
- Nowe auto Scion tC został dodany do gry i jest dostępny u dealera samochodowego w grze.
Hmmm... co i m się śpieszyło aby dodać to auto do plików gry? Dziwne. Przecież stosunkowo niedawno dodawali nowe auta w plikach gry. Wcześniej chyba nie było takiej sytuacji.
W klanie PEC: 17.IV.2011 -
Zdobyte części ultra: 1 (w tym z diamentów: 0)
Auta, które chciałbym kupić za IGC: 1. Audi R8
jojo87 napisał:
Hmmm... co i m się śpieszyło aby dodać to auto do plików gry? Dziwne. Przecież stosunkowo niedawno dodawali nowe auta w plikach gry. Wcześniej chyba nie było takiej sytuacji.
Wydaję mi się że po prostu panowie z BugBoxa podzielili patcha na mniejsze części bo łącznie ważył on niemal 300MB, po to by użytkownicy słabszych łącz nie dostali padaczki xD
theseb, słabe łącza? Tzn. jakie? Przecież 300 MB to spokojnie można pobierać na raz przy prędkości 1 MB/s
jajo, chyba się nie zrozumieliśmy. Mi z tym 1MB/s nie chodziło o prędkość pobierania tylko o ogólną prędkość łącza. Sam miałem takie łączę i dało radę przeżyć
BTW, a tak w ogóle teraz to mam 6 MB/s