Nadchodzi kolejna wyprzedaż aut w grze Need For Speed World. Na uta wyprzedażowe został nałożony 30% rabat.
Jeśli nie posiadasz jakiegoś auta z przedstawionych to czas, aby je nabyć!
Tym razem wyprzedaż trafiła następujące auta:
- Nissan 200SX S14 "Hashiriya 14" - to auto dysponuje 217 KM turbodoładowany silnikiem SR20DET
- Porsche Cayman S "Treasure Hunter" - to Tier 2 jest pierwszym samochodem NFSW został specjalnie zaprojektowany, aby dać graczom przewagę w Treasure Hunt
- Lotus Exige Cup 260 - Doskonały współczynnik mocy do wagi
- Lamborghini Muciélago LP650-4 "Treasure Hunter" - Czarny i zielony akcenty, a także niestandardowy winyl "Gem"
- BMW M3 GTR (E46) - czystej krwi samochód wyścigowy
- Ford Shelby GT500 Super Snake "Edition Run" - uderzające 750 koni mechanicznych
Nissan 200SX - nie mam. Jakoś wcześniej o nim nie myślałem.
Porsche "TH" - ostatnio myślałem sobie, że mógłbym się skusić na takie auto (ogólnie TH) jeśli byłoby z T1 za boosty albo za jakiejkolwiek klasy za IGC. Ale skoro to auto jest w promocji to byłbym skłonny kupić ale dopiero w drugiej kolejności.
Lotus Exige - mam.
Murcielago "TH" - za drogie nawet po obniżce, nie skorzystam.
M3 GTR - mam (i to od dawna).
Shleby GT500 - chętnie bym kupił ale mam ok. 200 boostów na koncie i kryzys zawitał do mojego portfela Gdyby ktoś byłby zainteresowany to byłoby bardzo fajnie
http://www.polish-elite-clan.pun.pl/vie … hp?id=1324
W klanie PEC: 17.IV.2011 -
Zdobyte części ultra: 1 (w tym z diamentów: 0)
Auta, które chciałbym kupić za IGC: 1. Audi R8
Tomek, a Ty skąd o nim wiesz? W jakiej ma być klasie? Z tego co kojarzę to aktualnie mamy dwa Lexusy z T1 i T2. To będzie zupełnie jakiś nowy czy przerobiona wersja jednego z nich?
@edit, wróć, mamy jeszcze LFA z T3.
Ostatnio edytowany przez jojo87 (2012-05-24 15:26:00)
A ja właśnie coś za bardzo nie jestem z niego zadowolony. Nawet trochę żałuję, że go kupiłem.
many1972 napisał:
http://img98.imageshack.us/img98/7000/4 … 928312.jpg
- Ford Shelby GT500 Wąż Super "Edition Run"
Wąż ssSssSssss ;/
Żeś dojebał many do pieca że zgasło xD
Takich nazwy nigdy się nie tłumaczy. Taka rada